Historisch decor voor jullie dag

Een eeuwenoude locatie die de sfeer van die tijd uitstraalt, dat is de Oude Kerk! Bij jullie speciale dag hoort een geweldige locatie en mag er niets ontbreken. In de Oude Kerk hebben jullie alle tijd, dus geen gehaast en opschieten voor het volgende bruidspaar in de rij. Zo kunnen jullie optimaal en relaxed genieten van deze bijzondere dag.

Trouwen in de kerk of bij mooi weer in de ruïne buiten, borrelen in het gras, dineren aan lange tafels en een geweldig feest binnen… Wat wil je nog meer? Mooie trouwfoto’s, ook daarvoor is de Oude Kerk de ideale locatie.

Informeel, stijlvol, ingetogen, chic, intiem of uitbundig, alles is mogelijk. Dus zeg ‘ja’ in en tegen de Oude Kerk.

De mogelijkheden zijn eindeloos

In de Oude Kerk kan jullie burgerlijk huwelijk worden voltrokken. De Oude Kerk is door de gemeente Dongen aangewezen als officiële vaste trouwlocatie. Willen jullie aansluitend jullie huwelijk kerkelijk laten inzegenen, dan kan dat op dezelfde locatie. Uiteraard kan er ook gebruik gemaakt worden van de Oude Kerk als de huwelijksvoltrekking ergens anders heeft plaatsgevonden.

  • Officiële huwelijksvoltrekking (binnen in de kerk of buiten in de ruïne)
  • Gezellige receptie
  • Smaakvol diner
  • Spetterend feest
  • Sfeervolle foto- of filmrapportage

Wist je dat De Oude Kerk ook meerdere keren per jaar open is voor bezoek tijdens de Open Trouwlocatie Route? Lees er hier meer over.

Kom gerust eens langs of download de informatiebrochure. Voor bruiloften werkt De Oude Kerk samen met GOOS! Evenementen Organisatie

Via deze weg nogmaals énorm bedankt voor de geweldige dag afgelopen zaterdag. We kijken terug op een perfect huwelijk en zijn blij dat we door het weer alsnog de hele prachtige locatie konden gebruiken. Heel erg veel dank aan jou en je team voor een onvergetelijke herinnering!

Floris en Pieter

Vanaf afgelopen vrijdag leven wij in een droom. Een bruiloft op jullie locatie heeft onze verwachtingen overtroffen. Het was magisch om daar met onze geliefden te zijn. Een droom. Een sprookje.
Hartelijk dank voor alles.
 
Op naar veel meer awards de komende jaren wat ons betreft!
Bjorn en Bianca

Veel gestelde vragen

 

Hoe is de parkeergelegenheid?

De parkeerplaats die gebruikt kan worden ligt vlak achter de kerk. Het navigatie-adres is Hertog Janstraat 32 in Dongen.

De trouw- of rouwauto rijdt via de Kerkstraat (eenrichtingverkeer) richting de toren van de kerk. Achter de toren bevindt zich de toegangspoort tot het terrein van de kerk.

Open route met Google Maps

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een toilet aanwezig voor mindervaliden.

Is er geluidsapparatuur aanwezig?

Er is geluidsapparatuur voor muziek en spraak aanwezig binnen in de kerk. Meestal werkt men graag met een losse handmicrofoon, er staat een vaste microfoon op het katheder.
De muziek kan afgespeeld worden via een laptop of telefoon. Ook een Cd-speler is aanwezig. De stichting zelf is verantwoordelijk voor de bediening van de geluidsapparatuur tenzij er een professioneel bedrijf is ingehuurd die het geluid regelt. Buiten in de ruïne en rond de kerk is geen geluidsapparatuur aanwezig. 

Voor hoeveel personen is er plaats?

In de kerk kunnen 150 zitplaatsen gecreëerd worden. De ruïne buiten biedt plaats aan 250 personen.