Spraakmakend en uniek

Iets leuks of bijzonders te vieren? De Oude Kerk in Dongen is een spraakmakende en unieke locatie. Door de karakteristieke uitstraling leent het monument zich bij uitstek voor het organiseren van onder andere presentaties, exclusieve diners, feestelijke recepties, ontvangsten en congressen voor bedrijven en organisaties. De persoonlijke aandacht en inspirerende sfeer van het gebouw zorgen ervoor dat je gasten een bezoek aan de Oude Kerk niet snel zullen vergeten.

Naast het kerkgebouw zelf is ook de (open) ruïne van het voormalige schip van de kerk bij uitstek een plek voor een mooi feest of evenement. Dit alles biedt een zeer aantrekkelijke en originele entourage voor een scala aan activiteiten en evenementen.

Van alles om te vieren

Je wilt dat je evenement tot in de puntjes geregeld is en iedereen kan genieten. Ook jij als organisator. We nemen alle zorgen uit handen in samenwerking met een professionele en betrouwbare partner. Van de cateraar en aankleding tot de technische ondersteuning van muziek, licht en geluid. Voor elk soort evenement, groots of klein en intiem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

  • Exclusieve diners of borrel
  • Bedrijfspresentaties
  • Seminar of congres
  • Gala
  • Jubilea
  • Feestavond
  • Concert- of kunstuitvoering

Kom gerust eens langs of download de informatiebrochure. Voor evenementen werkt De Oude Kerk samen met GOOS! Evenementen Organisatie

Foto’s van eerdere events in de Oude Kerk:

Veel gestelde vragen

 

Hoe is de parkeergelegenheid?

De parkeerplaats die gebruikt kan worden ligt vlak achter de kerk. Het navigatie-adres is Hertog Janstraat 32 in Dongen.

De trouw- of rouwauto rijdt via de Kerkstraat (eenrichtingverkeer) richting de toren van de kerk. Achter de toren bevindt zich de toegangspoort tot het terrein van de kerk.

Open route met Google Maps

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een toilet aanwezig voor mindervaliden.

Is er geluidsapparatuur aanwezig?

Er is geluidsapparatuur voor muziek en spraak aanwezig binnen in de kerk. Meestal werkt men graag met een losse handmicrofoon, er staat een vaste microfoon op het katheder.
De muziek kan afgespeeld worden via een laptop of telefoon. Ook een Cd-speler is aanwezig. De stichting zelf is verantwoordelijk voor de bediening van de geluidsapparatuur tenzij er een professioneel bedrijf is ingehuurd die het geluid regelt. Buiten in de ruïne en rond de kerk is geen geluidsapparatuur aanwezig. 

Voor hoeveel personen is er plaats?

In de kerk kunnen 150 zitplaatsen gecreëerd worden. De ruïne buiten biedt plaats aan 250 personen.