Bijzondere fotolocatie voor jouw shoot!

Ben je op zoek naar een originele locatie voor jouw fotoshoot? Dan ben je bij de Oude Kerk in Dongen aan het juiste adres. De kerk met zijn oude open ruïne is een mooie, rustieke en bijzondere ruimte en heeft een karakteristieke uitstraling. De hoge, open gewelven in de ruïne zorgen voor veel daglicht en de gekleurde glazen ramen in de kerk brengen een speels, gefilterd en sfeervol licht.

Deze fotolocatie is ideaal voor elk seizoen, gebeurtenis of activiteit. Zowel binnen als direct buiten de Oude Kerk zijn unieke foto’s te maken. Ervaar de sfeer van 700 jaar geleden en leg deze vast in een prachtige reportage!

Waarom een fotoshoot in de Oude Kerk?

De Oude Kerk is van zichzelf al fotogeniek. De lichtinval is altijd perfect, of je nu binnen of buiten in het park of in de ruïne een fotoshoot maakt. De karakteristieke elementen van het monument zorgen voor bijzondere plaatjes, ongeacht wie of wat er gefotografeerd wordt.

 

 • Karakteristiek gebouw uit 1330
 • Uniek in de omgeving
 • Te huren per uur of dagdeel, dus geen verplichtingen voor een hele dag (kan natuurlijk wel)
 • Zowel binnen als buiten
 • Eén van onze vrijwillige gastheren opent en sluit de deuren van de Oude Kerk speciaal voor jou. Zij zijn dan beschikbaar voor vragen etc.
 • De ruimte is exclusief voor jou tijdens de shoot, er loopt niemand in de weg
 • Fotoshoots kunnen op elke gewenste dag en tijdstip plaatsvinden, neem contact met ons op om te ontdekken of de door jouw gewenste datum vrij is. 

 

Download de informatiebrochure voor meer informatie en de tarieven. Wil je de locatie boeken of meer informatie over het boeken van de locatie, neem dan contact op met Stichting de Oude Kerk via het formulier op deze pagina. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie van ons.

  Veel gestelde vragen

   

  Hoe is de parkeergelegenheid?

  De parkeerplaats die gebruikt kan worden ligt vlak achter de kerk. Het navigatie-adres is Hertog Janstraat 32 in Dongen.

  De trouw- of rouwauto rijdt via de Kerkstraat (eenrichtingverkeer) richting de toren van de kerk. Achter de toren bevindt zich de toegangspoort tot het terrein van de kerk.

  Open route met Google Maps

  Is de locatie rolstoelvriendelijk?

  De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een toilet aanwezig voor mindervaliden.

  Is er geluidsapparatuur aanwezig?

  Er is geluidsapparatuur voor muziek en spraak aanwezig binnen in de kerk. Meestal werkt men graag met een losse handmicrofoon, er staat een vaste microfoon op het katheder.
  De muziek kan afgespeeld worden via een laptop of telefoon. Ook een Cd-speler is aanwezig. De stichting zelf is verantwoordelijk voor de bediening van de geluidsapparatuur tenzij er een professioneel bedrijf is ingehuurd die het geluid regelt. Buiten in de ruïne en rond de kerk is geen geluidsapparatuur aanwezig. 

  Voor hoeveel personen is er plaats?

  In de kerk kunnen 150 zitplaatsen gecreëerd worden. De ruïne buiten biedt plaats aan 250 personen.