Denk je wel eens aan later, als je zelf, of iemand die je dierbaar is, er niet meer is?

Tijdens de inspiratiebeurs rondom afscheid en verlies willen wij je laten zien dat het laatste afscheid – en de periode ervoor en daarna – heel persoonlijk gemaakt kan worden. Ontdek dat er naast de noodzakelijke dingen die geregeld moeten worden, ook veel interessante rituelen en prachtige artikelen zijn te krijgen die de periode rondom afscheid en verlies mooi, bijzonder en troostrijk maken.

Op zaterdag 6 mei 2023 van 11.00 tot 17.00 uur zijn de deuren van de Oude Kerk Dongen (www.oudekerkdongen.nl) geopend voor publiek om te zien wat er allemaal mogelijk en verkrijgbaar is rondom het thema afscheid en verlies. 

Praat vrijblijvend met een uitvaartverzorger over een mooie en persoonlijke uitvaart, of met een notaris over een (levens)testament. Bekijk herinneringssieraden, een persoonlijke urn, of een bijzondere omhulling en verbaas je over nieuwe ontwikkelingen, zoals bloemenbanden, videonalatenschap en nog veel meer.

Er zijn die dag heel veel verschillende exposanten en wij zorgen voor koffie / thee, (live) muziek, diverse speeddates, oprechte belangstelling en – dat realiseren we ons – niet alledaagse informatie.

Op de gratis Inspiratiebeurs rondom afscheid en verlies heten wij iedereen van harte welkom.

LATER

Inspiratiebeurs rondom afscheid en verlies

Wanneer: Zaterdag 6 mei 2023
Hoe laat: 11.00-17.00 uur
Waar: Oude Kerk Dongen, Kerkstraat 56, Dongen
Toegang: Gratis

 

Exposanten

Organisatie