Muzikale lezing op 7 maart 2023 in Oude Kerk Dongen

Op dinsdagavond 7 maart zal de prachtige Oude Kerk in Dongen de setting zijn voor een muzikale reis. Corina Holterman en Els Heijkant, beide afscheidsbegeleiders bij Monuta Westen en Holterman, nodigen u uit om deel te nemen. Hun doel is om voor elke familie die afscheid neemt van een dierbare een zo passend en persoonlijk mogelijk afscheid te organiseren. 

“Het verdriet is vaak zo groot, een mooi afscheid kan dan een klein beetje troost bieden”, lichten zij toe. “Met zo’n afscheid sluit je de cirkel van het leven van degene die er niet meer is. Je kijkt terug op alle mooie momenten die je samen hebt gehad. En dat terugkijken doe je met verhalen, met foto’s, maar ook met muziek.”

Tijdens deze avond zal er specifiek aandacht worden besteed aan muziek als manier om verdriet te verwerken en mooie herinneringen te vieren. Samen met hun muzikale gast, Ilke Reijnen, gitariste en zangeres, willen zij u inspireren en een fijne avond bezorgen. 

Gaat u met hen mee op reis?

Praktische info

Locatie: Oude Kerk, Kerkstraat 56 in Dongen
Datum: op dinsdag 7 maart
Zaal open: 19.00 uur open
Programma van 19.30 tot 21.00 uur.

Daarna is er nog gelegenheid om samen wat te drinken.

Deze avond maakt onderdeel uit van een tweetal avonden in aanloop naar Later – Inspiratiebeurs rondom afscheid en verlies op 6 mei 2023. De beurs is van 11.00 tot 17.00 uur en biedt bezoekers de kans om te zien wat er allemaal mogelijk en verkrijgbaar is rondom het thema afscheid en verlies. Er zijn heel veel verschillende exposanten, (live) muziek, diverse speeddates en niet alledaagse informatie. De Inspiratiebeurs is gratis toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie over de beurs is te vinden op www.oudekerkdongen.nl/later.

Gastsprekers

Organisatie