Neem contact op

Bezoek adres

Kerkstraat 56
5101 BD Dongen

  Algemene informatie

  De Oude Kerk bestaat uit een koor met zijbeuken en een geconserveerd ruïne het vroegere middenschip. De ruïne heeft geen dak en ramen zodat het een omsloten openlucht ruimte is geworden.

  De Oude Kerk biedt wordt op zondagmorgen gebruikt voor reguliere kerkdiensten, daarnaast biedt de Oude Kerk een scala aan multifunctionele mogelijkheden. Een monumentaal gebouw met historische aantrekkingskracht. Hierdoor is het gebouw geschikt voor uiteenlopende activiteiten.

  Het koor met zijbeuk biedt plaats aan 200 personen. De ruïne biedt plaats aan 250 personen.

  Bereikbaarheid en parkeren

  De grote parkeerplaats die gebruikt kan worden ligt vlak achter de kerk. Het navigatie-adres is Hertog Janstraat 32 in Dongen.

  De trouw- of rouwauto kan op het terrein van de kerk geparkeerd worden, rijd daarvoor via de Kerkstraat (eenrichtingverkeer) richting de toren van de kerk. Achter de toren bevindt zich de toegangspoort tot het terrein van de kerk.

  Open route met Google Maps

  GOOS! Evenementen Organisatie

  Bij de activiteiten op de locatie, met name daar waar catering en/of anderszins noodzakelijk is, wordt door de stichting gebruik gemaakt van de diensten van GOOS! Evenementen Organisatie.

  Mgr. Schaepmanlaan 53
  5103 BB Dongen

  E: contact@goosevenementen.nl
  T: 0162-312884
  M: 06-15 54 81 73