Op 6 mei vond de Inspiratiebeurs LATER plaats, een beurs rondom het thema afscheid en verlies. En wat was het een succesvolle dag! Maar liefst 175 bezoekers wisten hun weg te vinden naar de kerk in Dongen, waar ruim 30 standhouders klaar stonden om hen te inspireren en te informeren.

Het mooie weer zorgde voor een extra fijne sfeer op de beurs. Bezoekers konden op hun gemak langs de verschillende stands lopen, informatie inwinnen en deelnemen aan speeddates. Er was ruimte om te praten over onderwerpen die vaak als moeilijk of zwaar worden ervaren, maar juist op deze beurs was er begrip en aandacht voor ieders persoonlijke verhaal.

De standhouders waren divers, van rouwbegeleiders tot kunstenaars en van uitvaartverzorgers tot schrijvers. Ze deelden hun kennis, ervaring en passie voor het vak met de bezoekers en stonden open voor vragen en persoonlijke gesprekken. Er was veel interesse voor de verschillende producten en diensten die werden aangeboden.

Al met al was de Inspiratiebeurs LATER een geslaagde dag waarop het thema afscheid en verlies op een inspirerende en toegankelijke manier besproken werd. De combinatie van goede sfeer, mooi weer, interessante stands en een hoop inspiratie maakten deze beurs tot een unieke en waardevolle ervaring voor alle betrokkenen. Wij willen dan ook alle bezoekers en standhouders bedanken voor hun komst en inzet. Hopelijk kunnen we in de toekomst weer zo’n mooie dag organiseren!

 


Fototerugblik

De foto’s zijn gemaakt door Meraki Foto. Deze foto’s niet gebruiken zonder naamsvermelding (Instagram: @merakifotonl , Facebook: Meraki Foto, website www.merakifoto.nl).